Hans de Jongh
Praktijkeigenaar JonghINLeefstijlcoaching

Mijn naam is Hans de Jongh. Ik ben actief als reclame-communicatieman en sinds ruim een jaar ook als leefstijlcoach.

Ik heb altijd gesport en van mijn 22-ste tot 25-ste jaar de Academie voor Lichamelijke Oefening gevolgd in Den Haag (en afgemaakt). Daar werd ik mij bewust wat beweging doet met mensen. Later kwam daar mijn interesse voor gezonde voeding bij.

Tot op de dag van vandaag ondervind ik de voordelen van een gezonde leefstijl. Maar ik heb ook minder gezonde periodes gekend. Dat maakte mij nog bewuster wat leefstijl met je doet. Later kwam daar het belang van ontspanning en goed slapen bij.

Leefstijlcoaching

Mijn werkzame periode speelde zich voornamelijk af in de marketing- en communicatiewereld. Daarnaast bleef ik wel altijd sporten en verbaasde ik me over mensen die slecht voor zichzelf zorgden. Langzamerhand ontdekte ik dat het niet altijd even gemakkelijk is om gezond te leven. Ik zie veel mensen die worstelen met hun gezondheid, gewicht, stress, slaap etc. Het is in deze tijd lastig om de juiste keuzes te maken. Denk aan de invloed van social media, reclame, hectiek op het werk, het gezin etc.

Dan is het fijn dat er iemand is die je hierin kan begeleiden.

Waarom?

Een gezonde leefstijl heeft mij veel gebracht. Als 62-jarige ga ik vooralsnog gezond door het leven, kan ik bijna alles doen wat ik graag wil doen en voel me ik buitengewoon energiek en fit.

Ik ben me veel bewuster van de dingen die het leven de moeite waard maken. Probeer de beste versie van mezelf te maken, en daarmee anderen te inspireren.

Ik heb besloten mijn werkzaamheden in de marketing-en communicatiewereld gedeeltelijk af te bouwen en me te richten op het verder uitbouwen van mijn eigen praktijk, JonghINLeefstijlcoaching (JIL). Het geeft me veel voldoening om mensen te helpen gezonder, vitaler en gelukkiger te worden. Zo wil ik een bijdrage leveren om jou en mijn wereld een klein beetje mooier te maken.

Start typing and press Enter to search