Hoe gaan we te werk?

Bij JonghINLeefstijlcoaching gaan we voor resultaat. Of we nu met particulieren werken of voor bedrijven, JonghINLeefstijlcoaching gaat voor een gezondere leefstijl voor iedereen.

“Je hoeft niet persé ziek te zijn om je beter te voelen”

Met een gezonde leefstijl willen we klachten voorkomen. Heb je al klachten? Dan gaan we er wat aan doen. Want gezond zijn is één, maar lekker in je vel zitten en bruisen van energie is twee. Je kunt langer leven en er meer en bewuster van genieten. Leefstijlcoaching is daarbij hét middel om de juiste balans te bereiken.

Hoe gaan we dat realiseren?

Er zijn geen twee mensen gelijk en zeker niet op de manier waarop ze in het leven staan. Bij JonghINLeefstijlcoaching hebben we daarom geen standaardpakketten. We gaan voor een aanpak die bij jouw situatie past. We werken wel volgens een vaste procedure.

Allereerst gaan we kijken naar jouw specifieke situatie. Wat wil jíj bereiken? Wat zijn jouw uitdagingen en wat vind je lastig? Wat zoek je en wat heb je nodig? We gaan het hebben over wat gezond leven is en persoonlijke coaching. Je krijgt concrete handvatten aangereikt, zodat je zelf de vaardigheden ontwikkelt voor een gezond en gelukkig leven.

Hoe ziet dat er uit?

  1. Bel, mail of app mij voor het eerste contact.
  2. Deel 1 van de kennismaking (intake) is online. Deel 2 van de kennismaking (intake) is live incl. eventueel bloeddruk meting, glucose bepaling, gewicht, vetpercentage, buikomvang, hartfrequentie.
  3. We brengen jouw specifieke situatie in kaart. We bepalen het doel waar je naartoe wilt, kijken naar jouw uitdagingen en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. We gaan voor haalbare veranderingen in je leefstijl, die direct effect hebben.
  4. We nemen kleine stapjes om je leefstijl te veranderen, evalueren die en bepalen eventuele vervolgstappen.
  5. Evaluatie en 1-meting. We bepalen de huidige situatie met de beginsituatie, kijken naar de voortgang en bespreken of vervolgsessies wenselijk zijn.

Om daadwerkelijk tot verandering van leefstijl te komen bestaat het coachingtraject uit 5 sessies van 1 uur waarbij we elkaar om de week zien.

Voor dit 10-weken durende programma geldt een tarief van € 570,-

gezond eten
winnen

Samen naar een gezondere stijl van leven!

5 sessies al v.a. € 570,-

Start typing and press Enter to search