Huh… een Leefstijlcoach. Voor mij?

Ben jij zo’n passieve consument die zijn gezondheid verwaarloost? Nee, natuurlijk niet. Maar je kent wel mensen in je omgeving die de verleidingen van onze consumptiemaatschappij niet kunnen weerstaan, daarmee worstelen en geen gehoor of aanknopingspunt vinden in de zorg.

Dat kan anders. Geef hen de kans om de verantwoordelijkheid voor de eigen gezondheid terug te krijgen. Het is toch heerlijk om in goede gezondheid door het leven te gaan, meer energie, geluk en vitaliteit te ervaren?

Een leefstijlcoach begeleidt mensen bij een positieve leefstijlverandering. Want … het veranderen van een al jaren durende ongezonde leefstijl is niet makkelijk. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. En dat is precies waar ik inspiratie en voldoening uit haal. Het leven is tekort om er krakkemikkig en futloos in rond te lopen

Hoe we dat doen? Stap voor stap en met een persoonlijke insteek. We kijken naar de huidige risicovolle leefstijlfactoren, we delen kennis van gezonde gewoonten, geven inzicht en praktische tips hoe je in kleine stapjes gezonde keuzes kan maken. Dat doen we op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en ontspanning.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Leefstijlcoaching