Waarom een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach kijkt naar jouw hele leefstijl; de holistische benadering. Niet alleen naar voeding of alleen naar beweging, maar naar alle aspecten die in je leven spelen en van invloed zijn op je gezondheid. Want je kunt bijvoorbeeld heel gezond eten, maar toch niet lekker in je vel zitten. Of je beweegt veel en je wilt graag afvallen maar het lukt niet. Samen kijken we naar alle vlakken en brengen daar balans in aan. Dus we kijken naar zowel voeding en beweging, alsook naar slaap, ontspanning, je gedrag, zingeving en relaties.

Wat doet leefstijlcoaching met je?

Kleine stappen zorgen voor grote veranderingen. Het is resultaat van meer balans creëren gaat over het grotere geheel. Je gaat beter voor jezelf zorgen, en daardoor krijg je meer energie, je ervaart minder stress, je slaapt beter, je voelt je gelukkiger en je krijgt meer zelfvertrouwen. Je gaat echt je leefstijl veranderen omdat je bewust wordt van je gedrag. Dat is ook de reden waarom een dieet vaak niet werkt op langere termijn. Je lost namelijk niet op wat eronder ligt. En laat dat nou juist de bron zijn voor verandering.

Wat gaan we doen?

We gaan je in 5 sessies werken aan een leefstijl waardoor jij je voornemens ook echt gaat waar maken. Een sessie duurt ca. 45-60 minuten en vooraf doen we een uitgebreide intake. We kijken naar wat je wilt bereiken, hoe de situatie nu is, wat voor mogelijkheden je hebt en hoe je het kunt aanpakken. Je gaat altijd met een concreet actiepunt naar huis waarmee je aan de slag gaat, en tussendoor kun je contact opnemen bij vragen. Hobbels? Die zijn er altijd. Daarom is het fijn om samen met een leefstijlcoach aan de slag te gaan. Ik help je door weer en wind heen om patronen te doorbreken. Dit doen we middels wandelsessies, gesprekken, theorie en praktijkoefeningen.

Waarvoor ga je naar een leefstijlcoach?

  • overgewicht
  • (over)vermoeidheid
  • stress
  • disbalans tussen werk en privé
  • gezondheidsklachten
  • gezond ouder willen worden
  • meer en gezond willen bewegen
  • gezonder willen eten
  • je zit vast en je bent niet gelukkig

 

Het basistraject van 5 sessies kost €585 excl. btw. Tussen elke sessies zit ongeveer twee weken. Hierdoor waarborgen we het proces, en krijg je tevens de kans om veranderingen aan te brengen in je leefstijl. Tussentijds ben ik wel bereikbaar om de gedragsverandering mee te helpen realiseren.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact op met via het contactformulier of bel me gewoon op 06-21836313

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

tips voor cholesterolstress en burn-out klachten